Φορτηγά
     Mercedes
     Volvo
     MAN
     DAF
     Scania
  Βάν
     Mercedes
     Ford
     Mitsubishi
 Τρέιλερ
     Επικαθήμενα
     Συρόμενα

Λίγα λόγια για μας...

Η εταιρεία "ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΠΡΕΝΤΑΣ" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1974 με έδρα τα Τρίκαλα, από τους αδερφούς Γεώργιο, Νικόλαο και Αχιλλέα Μπρέντα του Σωτηρίου, οι οποίοι μέχρι σήμερα διευθύνουν την εταιρεία.

Ασχολείται με την αγορά και πώληση μεταχειρισμένων και καινούργιων φορτηγών αυτοκινήτων και βρίσκεται στο επίκεντρο της αγοράς πάνω από 20 χρόνια. Οι υψηλοί στόχοι σε συνδυασμό με τον κόπο και το μεράκι που χρειάστηκε από τότε μέχρι σήμερα, την έκαναν μια άρτια εταιρεία υψηλών προδιαγραφών, που μπορεί να ικανοποιήσει και να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς αυτοκινήτων, εφάμιλλης με τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες του είδους.
Αφουγκραζόμενοι τις εξελίξεις της σύγχρονης επαγγελματικής αυτοκίνησης σε διεθνή επίπεδα και αναπροσαρμόζοντας συνεχώς τούς στόχους της στις ανάγκες της αγοράς, την έθεσαν στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των επαγγελματιών πανελλαδικά.

Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, όχι μόνο την ώρα της αγοράς, αλλά και μετά από αυτή. Χαρακτηριστικό που μας κάνει μοναδικούς στο χώρο μας, σε συνδυασμό με την μοναδική πολυετή πείρα μας.

Η εταιρεία μας διακρίνεται για την μεγάλη ποικιλία της σε φορτηγά αυτοκίνητα μάρκας MERCEDES, MAN, SCANIA, VOLVO, DAF, MITSUBISHI και FORD.

Βρισκόμαστε στα Τρίκαλα, στο 3ο χλμ. Τρικάλων-Λαρίσης και η επίσκεψή σας θα σας έπειθε για την εγκυρότητα των προλεγομένων μας.

Φιλικά
Αφοί Μπρέντα


ΜΠΡΕΝΤΑΣ  ΦΟΡΤΗΓΑ   Τηλ:  (0431)-29239/20850/70216    Φαξ:  33140     e-mail: brendas@otenet.gr   
3οχλμ.Τρικάλων-Λαρίσης ΤΡΙΚΑΛΑ